Om Trafikkvideo

 

 

Trafikkvideo er et tilbud til deg som tar kjøretimer hos en trafikkskole eller øvingskjører privat.

 

Du kan spare mye tid og penger på å ta nettkurs hos oss!

 

Våre kurs skal bidra til å gjøre kjøreopplæringen din mer effektiv og målrettet, kjøretimene hos trafikkskolen blir mer effektive når du har riktig kunnskap på forhånd.

 

Vi tilbyr presise og konkrete tips til deg som skal skaffe deg førerkort, ved å benytte undervisningsmateriellet på Trafikkvideo vil du raskt og enkelt øke din trafikale kompetanse, 

 

 

Du har tilgang til kursene i tre uker fra den dagen du bestiller.

 

Umiddelbart etter at betalingen er gjennomført, dette tar bare noen sekunder, kan du begynne å bruke innholdet.

I løpet av tre uker kan du se videoer og fordype deg i mange trafikale situasjoner vi illustrerer for deg. 

 

Du vil øke sjansen for å bestå første gang, både på teoriprøven og førerprøven.

 

 

Under ser du et eksempel på hvordan undervisningen er lagt opp:

Vi bruker en balansert kombinsajon av video, bilder og forklarende tekst.

 

 

På samme måte som du kjenner fra trafikkskolen vil vi introdusere et tema og gi eksempler på riktig kjøremåte og beskrive risikoen i ulike situasjoner.

Undervisningsmateriellet er utviklet av trafikklærere, som til daglig underviser i bil.

 

Trafikkvideo passer for alle som skal skaffe seg førerkort. Du vil få både praktiske eksempler og en god forklaring på regelverket. Vårt undervisningsopplegg passer for deg som har begynt, eller snart skal begynne, med kjøretimer hos en trafikkskole.

 

Skal du ta teoriprøven eller førerprøven snart? Da anbefaler vi at du bruker litt tid på våre kurs, så blir du enda bedre forberedt!

 

 

Se en demonstrasjon på videomateriellet her!

 

Kursene er nivåtilpassede, og egner seg godt uansett hvor langt du er kommet i opplæringen hos trafikkskolen.

 

  • Modul 1. Forstå trafikkbildet passer bra for deg som har kontroll på bilen, men kan tenke deg motta noen tips for å forstå mer av trafikkbildet og kunne lese trafikken bedre.

 

  • Modul 2. Trafikkregulering passer bra for deg som har kjørt en del i trafikken, og vil bli enda sikrere på regulering, skilt og trafikksystemet

 

  • Modul 3. Feltskifte og forbikjøring passer bra for deg som nærmer deg slutten av opplæringen, og trenger å vite mer om kjøring på høyhastighetsveier med flere kjørefelt, feltskifte og forbikjøring

 

 

Hvis du skal ta teoriprøven snart, vil du også kunne ha nytte av undervisningstilbudet vårt. Teori og praksis henger sammen. Tilegner du deg mer kunnskap har du større sjanse til å lykkes på teoriprøven, førerprøven og ikke minst når du skal ut i trafikken på egenhånd.

 

Uansett om du er i starten på opplæringen eller nærmer deg førerprøven vil du finne nyttige tips og bli forklart vesentlige elementer for å bli en sikrere bilfører.

 

Vårt mål er å øke din trafikale kompetanse!

 

For å kunne tilby best mulig undervisningsmateriell har vi hentet inn kompetanse fra trafikklærere og samarbeidet med blant andre Oslo Politidistrikt, NSB, Norges Blindeforbund og #Ruter.

 

Videoene er fra både reelle og konstruerte trafikksituasjoner. Dette er situasjoner som du vil kjenne igjen når du er ute og kjører bil selv.

 

 

 

Følg oss på:          

 

 

Kunnskapen er innhentet gjennom mange års erfaring fra trafikklæreryrket. Vi bruker formuleringer og pedagogikk som du vil kjenne igjen fra kjøretimer på trafikkskolen.

 

Hos Trafikkvideo kan du handle sikkert med kredittkort, vi bruker en betalingsløsning fra PayEx.

 

 

Hvis du ikke kan se video kan du forsøke denne linken: get.adobe.com/flashplayer/

For Android enheter: http://forums.adobe.com/message/4675670